DEA Schiller Fred EasyPort

Aquest desfibril·lador de butxaca increïblement petita, juntament amb l'emissió efectiva i que protegeix el miocardi, denominada MULTIPULSE BIOWAVE®, constitueix una fita significativa en la història de la desfibril·lació. És tan petit i lleuger que cap en cada butxaca de l'abric i cada borsa de metge, i disposa de tots els requisits d'un DEA modern.

Descripció:

  • Amb el nou FRED® EasyPort® de SCHILLER, s'obre un nou capítol en la història de la desfibril·lació primerenca. Gràcies a la seva petita grandària i la seva lleugeresa, FRED® EasyPort® és el company ideal per a metges, personal d'urgències, personal de serveis públics i altres persones amb formació en desfibril·lació primerenca. Els pacients amb risc cardíac poden portar el seu propi equip d'emergència, una vegada que ells mateixos i els seus familiars hagin rebut les instruccions apropiades d'un metge. Això redueix espectacularment el temps de resposta per a tractar la fibril·lació ventricular i les taquicàrdies ventriculars, concedint al pacient majors probabilitats de sobreviure.
  • L'equip FRED EASYPORT de SCHILLER també està disponible amb l'opció de descàrrega manual, és a dir, el metge pot desconnectar l'automàtic i decidir si desitja realitzar la desfibril·lació o no manualment.

Característiques de FRED Easy/ FRED Easy Life:

  • FORMA D'ONDA: Multipulse Biowave patentat. Extremadament suau.
  • SELECCIÓ D'ENERGIA: Configurada de fàbrica sempre en mode semiautomàtic
  • MISSATGES DE VEU: Avisos acústics i indicacions en pantalla led. Disposa amb missatges acústics i instruccions en pantalla. Connecti els elèctrodes al pacient, encengui l'equip i segueixi les instruccions, premi el botó de descàrrega si així ho recomana l'equip.