DEA Philips HeartStart OnSite HS1

Philips HeartStart OnSite HS1 sense bossa Desfibril·lador semiautomàtic llest per a quan es necessiti i efectiu.

Descripción:

  • Llest per a quan es necessiti. Cada desfibril·lador HeartStart OnSite va ser construït meticulosament per mitjà de 120 punts de prova abans de sortir de fàbrica. El desfibril·lador OnSite realitza automàticament proves de manera diària, no sols setmanalment. Realitza més de 80 proves diferents. Incloent els pegats.
  • Efectivitat. Philips és pioner en l'ús d'ones bifàsiques en desfibril·ladors externs. La medicina elèctrica que dóna el desfibril·lador HeartStart OnSite ha estat analitzada rigorosament, amb més de 40 estudis, demostrant l'eficàcia del primer xoc i l'efectivitat a través de l'espectre dels pacients. La teràpia bifàsica SMART de Philips utilitza una combinació única de gran intensitat per a maximitzar l'efectivitat i una menor dosi d'energia per a minimitzar els efectes col·laterals que són nocius per a un cor fràgil. El resultat – el desfibril·lador HeartStart OnSite dóna la seva força màxima de xoc des que comença el primer.
  • Obtingui el millor de RCP. Estudis recents han demostrat que la RCP és més important per a la supervivència com anteriorment s'observava. Els avantatges poden dissipar-se en segons. Ofereix de manera ràpida un xoc després de les compressions de pit. El desfibril·lador HeartStart OnSites Quick Xoc dóna teràpia en tan sols 8 segons, després compressions de pit. Altres dispositius poden prendre 2 o 3 vegades, reduint la probabilitat de l'èxit del xoc, i potencialitzant la supervivència.
  • Doni-li al seu programa de desfibril·lació l'oportunitat de ser reeixit. El desfibril·lador HeartStart OnSite Ready-*Pack està virtualment llest per a rescatar a una persona, amb dispositius pre-instal·lats com: estoig, bateria i pegats. El Ready-Pack està dissenyat per a ser el més simple de desenvolupar DEA, donant-li la tranquil·litat que va ser desenvolupat correctament amb el menor esforç. La forma simple d'usar-ho i les instruccions de manteniment estan dissenyades per a deixar a un costat la por d'usar un desfibril·lador.